blå sygesikringskort og corona

600000 kort forventes at udløbe i 2022 oplyser Udbetaling Danmark som har ansvar for de blå sygesikringskort. Nu får mange brug for et nyt.


Arvefolgen Kong Carl Gustaf Kronprinsesse Victoria Og Prinsesse Estelle De To Sistnevnte Er Arvinger Konigliche Kleider Prinzessin Estelle Koniglicher Stil

600000 kort forventes at udløbe i 2022.

. Danmark 600000 danskere får brug for nyt blåt sygesikringskort Mange danskere har ikke brugt det blå sygesikringskort under coronapandemien. I EU samt Storbritannien Schweiz og Liechtenstein er man desuden dækket af det blå EU-sygesikringskort. Susanne Fasting Digital konsulent.

Husk det blå EU-sygesikringskort og undersøg udløbsdato inden afrejse så du kan nå at bestille et nyt på borgerdk hvis det skulle være udløbet. Det blå EU-sygesikringskort giver en ret til samme behandling som borgerne i det land man rejser i. Hos Gouda og Gjensidige Forsikring dækker man efter de normale betingelser i gule lande også hvis man kommer ud for corona-relaterede skader og sygdomstilfælde.

Tager du på Kør-Selv ferie så skal du tænke på at der kan være udgifter til testkarantæneophold afhængig af hvilke lokale regler der. Derfor opfordrer Udbetaling Danmark til at rejsende tjekker kortet forud for sommerferien. Mere end en halv million blå sygesikringskort udløber i 2022.

Men den nedsatte rejseaktivitet i 2020 og 2021 på grund af corona kan betyde at flere kort end normalt ikke er blevet tjekket og dermed fornyet. I stedet bør man anskaffe sig et blåt EU-sygesikringskort hvis man er berettiget til et sådant. Husk at spørge din sygekasse i hvilken udstrækning din sygeforsikring dækker dine familiemedlemmer.

600000 danskere får brug for nyt blåt sygesikringskort Mange danskere har ikke brugt det blå sygesikringskort under coronapandemien. Få svar på de mest almindelige spørgsmål om det blå sygesikringskort som du skal bruge fra 1. Mange danskere har ikke brugt det blå sygesikringskort under coronapandemien.

Men lige nu er det et rigtigt godt tidspunkt at få fisket det blå sygesikringskort frem og tjekke udløbsdatoen. Alene i 2022 forventer vi at omkring 600. COVID-19 Det blå kort dækker også under COVID-19 Skal du på rejse i et andet EU-land.

600000 kort forventes at udløbe i 2022 oplyser Udbetaling Danmark som har ansvar for de blå sygesikringskort. Det blå kort skal bruges i EØS-landene - det vil sige de 28 EU-lande samt Norge Schweiz Liechtenstein og Island. Læs grundigt igennem hvad der står om afbestilling i relation til corona før du booker rejser hotel og andre ophold.

Få det gratis fra din sygeforsikring inden du rejser hjemmefra. Alene i 2022 forventer vi at omkring 600000 kort udløber og derudover vurderer vi at omkring 400000 kort ikke er fornyet fra de to forrige år. Du kan kun bruge kortet i EU-landene Norge Island Liechtenstein og Schweiz.

Samtidig mistænker Udbetaling Danmark at der er færre der har fået genansøgt i den tid hvor coronaepidemien har besværliggjort rejser. August skal man have det blå kort ogeller en privat rejseforsikring. Skal du ud og rejse skal dit kort måske fornyes.

Har man aktuelle rejseplaner er det en god idé at bestille kortet i god tid til hele familien inden sommerferien. En million blå sygesikringskort er udløbet. Artiklen fortsætter under annoncen.

Samtidig mistænker Udbetaling Danmark at der er færre der har fået genansøgt i den tid hvor coronaepidemien har besværliggjort rejser. Det kan nemlig have overskredet sin udløbsdato mens det lå i skuffen og corona gjorde det noget nær umuligt at rejse. Kortet skal være gratis.

Læs også SE VIDEOEN. Kortet dækker ikke kun akut opstået sygdom men den behandling der bliver vurderet nødvendig - også af eksisterende eller kronisk sygdom. Det kan være en god idé at tjekke udløbsdatoen på det blå sygesikringsbevis hvis du til sommer skal uden for Danmarks grænser.

Du kan komme ud for tvivlsomme websites der beder dig betale for at få et europæisk sygesikringskort. Gå direkte til din sygekasse. I 2014 blev reglerne lavet om så det nationale gule sundhedskort ikke længere kunne bruges i de øvrige EU-lande.

Nu får mange brug for et nyt. 600000 kort forventes at udløbe i 2022 oplyser Udbetaling Danmark som har ansvar for de blå sygesikringskort. Husk det blå EU-sygesikringskort.

Corona kan betyde at flere kort end normalt ikke er blevet tjekket og dermed fornyet. Men den nedsatte rejseaktivitet i 2020 og 2021 pga. Det betyder at man i stedet skal bruge det blå EU-sygesikringskort hvis uheldet er ude på rejser i EU Norge Island Liechtenstein EØS og Schweiz.

Det blå EU-sygesikringskort gælder fx når du skal på ferie skal i ulønnet praktik eller være au-pair skal studere eller følge en faglig uddannelse skal arbejde i udlandet og har en afgørelse om at du er omfattet af dansk social sikring. Derfor bestilte over to millioner danskere det blå kort for fem år siden. Rejser du uden for EU-landene Norge Island Liechtenstein Schweiz og Storbritannien er du ikke dækket af den offentlige sygesikring i Danmark og du kan derfor hverken anvende dit gule sundhedskort eller dit blå EU-sygesikringskort.

Det blå kort dækker behandling hos sundhedspersoner der har en aftale med den offentlige sygesikring i det land man opholder sig i og på de vilkår der gælder i det land. Op mod en million danskere skal forny det blå sygesikringskort Af Lise Soelberg Tjek udløbsdatoen på dit blå sygesikringsbevis hvis du skal uden for Danmarks grænser til sommer. 3 Hvad dækker det blå kort.

Se hvordan du gør. Det blå EU-sygesikringskort udløber hvert 5. Så vanvittigt bliver der kørt i Aarhus Vest.

Og hvis du står med et udløbet kort og skal afsted i morgen så frygt ej. Se også Forvirring om. Vær opmærksom på at man er dækket forskelligt afhængigt af hvor man rejser hen.

Mange har garanteret aldrig brugt det. Du kan komme til at betale en hel del selv hvis du ikke viser det blå EU-sygesikringskort. Det kan være en god idé at tjekke udløbsdatoen på det blå sygesikringsbevis hvis du til sommer skal uden for Danmarks grænser.

Dog skal behandlingen ske inden for landets offentlige sundhedsvæsen. Det kan nemlig have overskredet sin udløbsdato mens corona gjorde det noget nær umuligt at rejse. Husk det blå EU-sygesikringskort og undersøg udløbsdato inden afrejse så du kan nå at bestille et nyt på borgerdk hvis det skulle være udløbet.

Det kan nemlig have overskredet sin udløbsdato mens det lå i skuffen og corona gjorde det noget nær umuligt at rejse. Det blå EU-sygesikringskort. August 2014 dækker det gule sundhedskort ikke længere som rejsesygesikring uden for Danmark Færøerne og Grønland.

DRs hovedindgange DRDK DRTV DR LYD. Brug aldrig disse sites. Det blå kort kan dække hvis du får brug for behandling under et midlertidigt ophold.


Pertti Peuri Finland Vintage Nordic Finnish Bronze Panel Link Bracelet Link Bracelets Bronze Bracelets Unusual Earrings


Flintstones Vitamins Funny Memes Funny Relatable Memes Stupid Funny Memes


Pin On Retrostilig Nordiske Vintage Smykker Scandinavian Design Jewelry


Pin On Cool Corona Memes


Pin Pa Min Inspirasjon


Pin De Luciana Espino En Tattoos Tatuaje De Corona Para Hombres Tatuaje De Corona Coronas Para Hombre


Milking The Situation Cartoon News Cartoon Caricature


Alpha Pattern 56372 Braceletbook Pixel Art Pattern Cross Stitch Art Unicorn Cross Stitch Pattern


Pin On Bryllup


Corona4life Guided Writing Duolingo Denmark


Torkede Hortensia Movie Posters Poster Art


A Glimpse Of Notre Dame In The Late Afternoon Print In 2022 Matisse Prints Matisse Art Exhibition Poster


David Andersen D A Norway Scandinavian Norwegian Vintage Etsy Norway Scandinavian Jewelry Viking Jewelry Sterling Silver Rings


Mastodon Crown Fragment Against Whole Tooth Mold Mastodon Fossils Meat Jerky


𝑏𝑢𝑛𝑛𝑦 On Twitter Aesthetic Food Mint Green Aesthetic Mint Aesthetic


Diy Et Gabarit Couronne Des Rois Pour La Galette De L Epiphanie Un Max D Idees Couronne Des Rois Anniversaire Diy Couronne Des Rois Maternelle


Lavede Den Som Fuld Flyer Til At Haenge Op Pa Min Skole Text Posts Messages How To Become


Torkede Blomster Illums Bolighus Table Decorations Fashion Decor


Rosie S Dessert Spot On Instagram An Extra Tall Cake For A Special Little Princess Cake Cakede Lego Birthday Cake Birthday Cake Girls Fondant Cake Designs

No comments for "blå sygesikringskort og corona"